tirsdag den 26. august 2008

Hedens helte: 21-Stefan Lassen

Hjemland: Danmark
Alder: 22 år
Højde: 188 cm
Vægt: 86 kg
Klubber: Herning IK, Frederikshavn Whitehawks

Stærke sider:
- Har et smidigt skøjteløb, positionerer sig godt på isen og har allerede nu et fantastisk blik for spillet. Spiller med en nærmest uhyggelig modenhed og er ekstremt dedikeret til at forbedre sig. Nød godt af et år under Olaf Eller i Frederikshavn men har nydt endnu bedre af at komme tilbage under Todd Björkstrands elitære trænerregime.

Svage sider:
- De offensive kvaliteter kan fortsat forbedres. Har endnu ikke en bøsse af format, selvom den er blevet bedre og bedre på det seneste. Kan vel også godt smide nogen flere kilo på overkroppen, uden at det gør noget.

Personlig kommentar:
- Den ubestridte juvel i Hernings backlinje. Har taget alle de rigtige skridt i sin udvikling. Han spiller altid med lav risiko, gør sine medspillere bedre og deltager alt mere i det opbyggende spil. Har måske ikke Daniel Nielsens offensive register, men han med bravour fyldt det til hul, Daniel efterlod på lederskabssiden. Har to år tilbage af sin kontrakt med rekordmestrene, men følger han op på sine to sublime VM-indsatser med endnu et godt VM (og måske et OL), så kan han smutte til Sverige allerede efter denne sæson.

Ingen kommentarer: