lørdag den 4. oktober 2008

Linus blogger

Æv. Skulle ellers have været i Aalborg og se Herning i selskab med en indfødt aalborgensisk hockeyfanatiker. Blev forhindret. Ærgeligt, med tanke på at Herning tog fra "Nordens Paris" (en lille Niarn reference til jer) med 6-1. Som de siger i Sverige: sex i backen svider.

Eller hvad, AaB?

Hockeyzone gør, hvad de kan, for at skabe en seriøs nyhedsportal for dansk ishockey. Det ville måske klæde dem at lave et mere overskueligt layout og evt. et RSS-feed, men de er da på rette vej. I det mindste kan de stave.

Det er mere end man kan sige om Hockeymagasinet, selvom Oliver "Olli" Okstrøms eksklusivreportage med AaB's direktør Ole Nielsen er ubetalelig!

Et velkomment initiativ på Hockeyzone er dog de spillerblogs, der har lanceret. Først Nichlas Hardt og nu Hernings egen Linus Fagemo. Linus er måske ingen Alex Schulman - eller Christoffer Pedersen for den sags skyld, men han virker oprigtig, og det er nu engang hovedsagen!


Blogger

Jeg tror de fleste hockeyfans i Danmark ønsker sig mere åbenhed og indsigt i klubberne generelt, end det er tilfældet med den nuværende mediedækning.

Linus' blog finder I her.

Ingen kommentarer: