lørdag den 3. maj 2008

Hæderlig åbning - lover det mon godt?

Ikke at jeg har tænkt mig at skrive stolpe op og stolpe ned om det der landsholdseksperiment, men lidt kan jeg da klare.

Landsholdet tabte 5-2 til et ganske fysisk Tjekkiet, der, bedømt på gårsdagens indsats, næppe slutter i top 4. Set med Herning øjne var det positivt (eller måske i virkeligheden negativt), at Stefan Lassen scorede det første mål efter typ 20 sekunder. Stefan viser nok engang, at han er en storback i svøb. Man havde måske også forventet, at Herningproduktet Peter Regin ville være kampens danske oplevelse. Det blev dog Jannik Hansen, der understregede sin opadgående stjernestatus ved at lure Tomas Kaberle op på lægterne og sætte pucken ind bag en (ganske vist svag) Milan Hlinicka. Derefter gik det ad helvede til. Selvfølgelig. Hirsch stod for en godkendt indsats, hvilket plejer at betyde, at han næste kamp spiller forfærdeligt. Vi får se. Resten af holdet så ikke ud til at slide sig selv op, hvilket lover godt. Italien blev kørt over af Rusland (intet at skamme sig over, det bliver vi nok også). Dog er det Danmark, der har momentum op til kampen i morgen.

I øvrigt fortæller BT, at Daniel Nielsen rent faktisk bliver i Leksand. Virkede også mærkeligt det andet. When he had a contract and all.

En anden måske mere opsigtsvækkende nyhed er, at TV2 fyrer Bobby Bøjgaard. Bøjgaard er lige nu lejet ud til TV2 Sport, og det virker mest sandsynligt, at de ansætter ham fuldtid. Dette medfører i sin tur, at vi skal høre på Bobbys skingre stemme og ukvalificerede agitationsjournalistik en del år endnu. Ishockey og NFL, det sure med det søde. Eneste undtagelse er OL, hvor man gudskelov kan se og høre Niklas Wikegård på SVT.

Ingen kommentarer: